Taatsdeuren
voor elk interieur

Stalen taatsdeuren zorgen direct voor een mooie en luxe sfeer in je woning.

De strakke taatsdeuren hebben mooie, ranke stalen profielen, veel glas en een mooie afwerking waardoor je interieur direct een boost krijgt.

Bekijk alle modellen online en stel je nieuwe taatsdeur helemaal naar wens samen.

Taatsdeuren van staal

Alle taatsdeuren van Binnendeurvanstaal zijn gemaakt van staal. Dit is niet alleen een heel fijn, kwalitatief materiaal om mee te werken. Het zorgt ook voor een strakke, stoere en sfeervolle uitstraling in het interieur. De stalen deuren kunnen naar links en rechts openen en scharniert door middel van een vakkundig weggewerkte scharnieren in de deur. De as bevindt zich 10 of 20 centimeter van de deurpost af, waardoor een unieke opening gecreëerd wordt. Heel handig en ook erg mooi! Omdat er geen kozijnen worden gebruikt, krijgt de prachtige taatsdeur de volle aandacht.

Taatsdeuren op maat gemaakt

Het fijne aan de stalen deuren uit onze collectie is dat u deze helemaal op maat kunt samenstellen. Elk interieur is anders, dus waarom zou uw taatsdeur dat niet zijn?! U kunt zelf de hoogte en breedte aangeven, kiezen voor een enkele of juist dubbele taatsdeuren, zijpanelen en ook het type glas. Daarnaast zijn alle taatsdeuren leverbaar in alle RAL kleuren. Heeft u een specifieke kleur in gedachte? Deze kunt u invoeren in het bestelproces. Zo sluit uw nieuwe taatsdeur naadloos aan op uw interieur.

Benieuwd hoe onze taatsdeuren in de woningen van anderen staan? Laat u inspireren door de verschillende binnendeuren die wij hebben geleverd. Onze taatsdeuren zijn niet enkel voor de woonkamer geschikt, maar zijn ook goed te plaatsen als stalen douchedeuren.

Prijs van taatsdeuren

In onze collectie vindt u veel verschillende modellen taatsdeuren. Een enkele of dubbele taatsdeur? Met 19 verschillende modellen is er altijd een mooie taatsdeur die aansluit bij uw interieur. Zo kunt u al een taatsdeur bestellen vanaf €1399. Dit is inclusief BTW én inclusief montage! Voer uw gewenste maten en extra opties in binnen het bestelproces. Heeft u bijzondere wensen en kunt u uw taatsdeur niet samenstellen via onze website? U kunt eenvoudig een offerte aanvragen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Dordrecht. Bekijk het adres en de openingstijden op onze contactpagina.

Veel gestelde vragen

Alle taatsdeuren van Binnendeurvanstaal.com worden 100% op maat gemaakt. Zo wordt een standaard taatsdeur echt persoonlijk en past deze naadloos binnen uw interieur. Op onze website kunt u een model selecteren en vervolgens volledig naar wens samenstellen. U heeft daarbij de keuze uit onder andere verschillende typen glas en de kleur van het stalen frame van uw nieuwe taatsdeur. Maar denk ook aan de handgreep en de ruitafwerking.

In onze showroom in Dordrecht kunt u enkele modellen van onze collectie taatsdeuren bekijken. Onze medewerkers adviseren u hier graag. Online vindt u een aantal van onze sfeerimpressies, waarbij u de taatsdeuren bij onze tevreden klanten kunt bekijken.

Heeft u vloerverwarming? Ook dan kunt u een taatsdeur op maat plaatsen. Geef bij uw offerte wel duidelijk aan dat uw nieuwe taatsdeur op maat in een ruimte wordt geplaatst waar vloerverwarming is gelegd. Zo kunnen wij hier rekening mee houden in het productieproces.

Nee, u kunt het stalen frame van uw nieuwe taatsdeur in elke gewenste RAL-kleur kiezen. Het staal wordt met een speciale poedercoating bewerkt, waarmee we de kleur van het staal kunnen aanpassen. Wij kunnen uw stalen taatsdeur naast zwart ook in andere kleuren leveren. Denk aan wit, antraciet, beige, blauw.. Alles is mogelijk!

Vragen?
Jarno staat voor je
klaar om ze te
beantwoorden!

In 6 weken geleverd

Mede door eigen productie kunnen wij op dit moment een leveringssnelheid van 6 weken garanderen.

100% maatwerk

Al onze producten worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Dordrecht. Unieke deuren dus!

Stel zelf samen

Stel gemakkelijk en snel een eigen deur samen. Ga daarvoor naar de deur van je keuze en vul jouw wensen in.

In 6 weken geleverd

Mede door eigen productie kunnen wij u op dit moment een leveringssnelheid van 6 weken garanderen.

100% maatwerk

Al onze producten worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Dordrecht. Unieke deuren dus!

Stel zelf samen

Stel gemakkelijk en snel uw eigen deur samen. Ga daarvoor naar de deur van uw keuze en vul uw wensen in.