Basic Collection
Standaard stalen deuren

Ontdek de ‘Basic Collection’, een collectie van standaard stalen deuren. Deze stalen deuren zijn ontworpen om je huis of bedrijfspand een eigentijdse en stijlvolle uitstraling te geven. Onze stalen deuren zijn standaard afgewerkt in mat zwart, wat zorgt voor een moderne en elegante look die perfect past bij elke interieurstijl.

Elke standaard stalen deur uit onze collectie is uitgerust met helder veiligheidsglas. Dit glas is niet alleen veilig, maar het zorgt ook voor een prachtige lichtinval en ruimtelijkheid. Je hoeft je geen zorgen te maken over het inmeten of installeren van de deuren – dit doen wij namelijk voor je.

Elke standaard stalen binnendeur kan verder worden gepersonaliseerd. Kies voor een andere kleur staal, ander kleur glas, het draaisysteem en zelfs voor een andere handgreep. Doordat alle stalen binnendeuren in onze eigen werkplaats worden gemaakt, ben je volledig vrij in de aanpassingen.

Ontdek de perfecte combinatie van elegantie, functionaliteit en kwaliteit met onze standaard stalen deuren. Je ruimte verdient niets minder dan het beste, en dat is precies wat wij bieden. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Dordrecht. Ervaar de kwaliteit zelf!

Onze Basic Collection

In de ‘Basic Collection’ vind je een ruim assortiment van standaard stalen deuren die ondanks hun eenvoud, de lat hoog leggen voor luxe en design. Elke standaard stalen deur is met zorg ontworpen en vervaardigd uit de allerbeste materialen. Het gebruik van eersteklas staal en oer-Hollands vakmanschap zorgt voor de duurzaamheid en sterkte van deze deuren, waardoor ze een leven lang meegaan.

Gratis inmeten en plaatsen

Bij alle standaard stalen deuren uit onze collectie komen we bij jou thuis inmeten. Zo weten we zeker dat wanneer we hem komen plaatsen, hij perfect past en optimaal functioneert. Een perfecte deur op de mooiste plek in je huis, dat is waar we voor gaan.

Personaliseer jouw standaard stalen deur

Standaard worden de stalen deuren uit onze collectie voorzien van een mat zwarte coating en helder veiligheidsglas. Het is ook mogelijk om de standaard stalen binnendeuren verder te personaliseren, zodat hij perfect past in jouw interieur. Alle standaard stalen binnendeuren die wij verkopen maken we helemaal zelf in onze werkplaats in Dordrecht. Hierdoor zijn we zeer vrij in het personaliseren van iedere deur. Zo is het mogelijk om de volgende aanpassingen door te voeren:

  • Kies je kleur: Het is mogelijk om uit alle RAL-kleuren te kiezen. De eventuele glazen zijpanelen en/of het stalen kozijn wordt vanzelfsprekend in dezelfde kleur meegeleverd.
  • Kies je glas: Iedere standaard stalen deur wordt standaard voorzien van doorzichtig veiligheidsglas. Liever brons glas, mat zwart of een andere kleur? Dat is mogelijk!
  • Kies je handgreep: Het is mogelijk om uit verschillende handgrepen te kiezen. Wil je zelf een design aanleveren? Ook dat is mogelijk.
  • Kies het type deur: Wil je een scharnierdeur, een functionele schuifdeur of een taatsdeur? Alles kan!
  • Kies voor zijpanelen: Wil je een deel van de opening opvullen met een zijpaneel? Dat kan. We maken deze in dezelfde stijl als de deur, zodat het naadloos in elkaar overloopt.
  • Ontwerp zelf de deur: Doordat we alles zelf met de hand maken, is het mogelijk om bestaande designs aan te passen. Het is echter ook mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren.

Kom langs in onze showroom

Is het tijd om je ruimte een upgrade te geven met een standaard stalen deur? Bekijk dan onze collectie en ontdek de kracht en schoonheid van onze deuren. We zijn ervan overtuigd dat je zult genieten van de stijlvolle uitstraling en de praktische functionaliteit die ze bieden. Bij iedere standaard stalen deur kun je een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Je ontvangt dan binnen 24 uur antwoord.

Wil je de luxe en de elegantie van onze Basic Collection zelf ervaren? Maak dan nu een afspraak om langs te komen in onze showroom. We kijken ernaar uit om samen met jou je droominterieur tot leven te brengen.

Veel gestelde vragen

Een standaard stalen deur is een deur vervaardigd uit hoogwaardig staal, afgewerkt in mat zwart en voorzien van helder veiligheidsglas.

Ja, alle stalen deuren, dus ook de standaard stalen deuren, die wij leveren worden op maat gemaakt. Dit betekent dat wij langs komen om in te meten en vervolgens ook de deur bij jou thuis plaatsen.

Het is zeker mogelijk om een stalen deur op maat te plaatsen in een ruimte waar vloerverwarming is aangelegd. Wil je een nieuwe stalen deur aanschaffen? Laat ons weten dat de stalen deur in een ruimte met vloerverwarming geplaatst wordt. Zo kunnen wij hier rekening mee houden in het productieproces.

We maken jouw standaard stalen deur pas op het moment dat je besteld. Vervolgens duurt het 4 tot 6 weken, inclusief het monteren.

Ja, de standaard stalen deuren worden standaard geleverd in mat zwart. Het is mogelijk om te kiezen voor een andere RAL-kleur. Daarbij is echt alles mogelijk. Beige, brons, goud. Noem het maar op!

Vragen?
Jarno staat voor je
klaar om ze te
beantwoorden!

In 6 weken geleverd

Mede door eigen productie kunnen wij op dit moment een leveringssnelheid van 6 weken garanderen.

100% maatwerk

Al onze producten worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Dordrecht. Unieke deuren dus!

Stel zelf samen

Stel gemakkelijk en snel een eigen deur samen. Ga daarvoor naar de deur van je keuze en vul jouw wensen in.

In 6 weken geleverd

Mede door eigen productie kunnen wij u op dit moment een leveringssnelheid van 6 weken garanderen.

100% maatwerk

Al onze producten worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Dordrecht. Unieke deuren dus!

Stel zelf samen

Stel gemakkelijk en snel uw eigen deur samen. Ga daarvoor naar de deur van uw keuze en vul uw wensen in.