Onze stalen
binnendeuren

Staal is dé interieurtrend van dit moment en past in elk type interieur.

Stalen deuren, wanden en ramen zijn verrassend sfeervol en geven je interieur naast licht en ruimte ook uitstraling van klasse.

Bij Binnendeurvanstaal.com weten we daar alles van. Graag geven we je (nieuwe) woning een upgrade.

Een stalen binnendeur is mooier, gemakkelijker en voordeliger dan je denkt!

Verander uw woning direct door die saaie binnendeur in uw interieur te vervangen voor mooie stalen binnendeuren op maat. De mooie, ranke profielen van de stalen deuren in combinatie met het glaswerk zorgen direct voor een betere doorkijk en meer licht en sfeer in uw woning. Onze stalen deuren worden geplaatst in een stalen kozijn en kunnen worden voorzien van diverse sluitingen en handgrepen. Zo kunt u uw stalen deur volledig naar wens samenstellen en voldoet deze aan uw persoonlijke wensen.

U kunt alle modellen in ons stalen deuren assortiment personaliseren met de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden. Denk aan het type deur (taatsdeur, schuifdeur of scharnierdeur), het type glas en de handgreep.

Stalen deuren in elke gewenste RAL kleur

Zwarte stalen binnendeuren en loftdeuren van staal zijn nu ontzettend populair. Maar wist u dat u ook nog keuze heeft in andere kleuren voor uw nieuwe, stalen deur? Wij bieden zes standaard poedercoating kleuren voor onze stalen deuren aan. Daarnaast kunnen wij tegen een kleine meerprijs het profiel van de stalen deur in de gewenste RAL kleur leveren. Denk aan muisgrijs, bruin, mosgroen, beige, olijfgroen.. Het is allemaal mogelijk!

Doordat u uw stalen deur in elke gewenste RAL-kleur kunt laten uitvoeren, sluit uw nieuwe stalen deur op maat mooi aan op uw woonwensen en zal de deur mooi aansluiten bij uw huidige interieur. Dat is toch veel mooier dan een standaard, saaie binnendeur?! In onze sfeerimpressie kunt u verschillende kleuren en uitvoeringen van onze stalen deuren bekijken. En onze adviseurs denken natuurlijk ook graag met u mee over stalen deuren voor uw woning. Dankzij een ruime ervaring en productie in eigen fabriek kunnen wij uw nieuwe, stalen deur volledig naar wens maken.

In indeling van je nieuwe, stalen binnendeuren

Omdat elke woning anders is, bieden wij verschillende modellen van onze stalen deuren aan. Het meest populaire model is de stalen deur met drie gelijkmatige vlakken die afgescheiden worden door de mooie, ranke profielen. Dat is echter niet onze enige optie. Wij hebben ook mooie stalen deuren met verticale vlakken of deuren met grotere (of juist kleinere) glazen vlakken aan. U kunt dankzij de ruime keuzemogelijkheid zelf de gewenste doorkijk, lichtinval en sfeer bepalen.

Zo kunnen wij voor badkamers mooie stalen deuren met rookglas of melkglas leveren. Het licht vloeit mooi over tot achter de deur, maar u behoudt wel uw privacy omdat u de doorkijk in zekere mate blokkeert. Een stalen deur is voor elke ruimte een prachtige en functionele toevoeging.

Onze stalen deuren in onze showroom bekijken

Heeft u uw oog laten vallen op een van de mooie stalen deuren in ons assortiment? Het is altijd fijn om de stalen deuren ook nog in het echt te bekijken, voordat u deze aankoop doet. Daarom hebben wij verschillende ontwerpen van onze stalen deuren voor u beschikbaar in onze showroom, zodat u ook fysiek de sfeer en de luxe van de stalen deuren kunt bekijken. Onze medewerkers helpen u graag bij de keuze voor een stalen deur en vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden en aandachtspunten.

Daarnaast vindt u op de website ook een ruime impressie van onze stalen binnendeuren in verschillende woningen, van klassiek tot modern en van industrieel tot landelijk interieur. Dankzij de vele mogelijkheden bieden onze maatwerk deuren gegarandeerd voor iedereen een mooie oplossing!

Veel gestelde vragen

Alle stalen deuren van Binnendeurvanstaal.com worden 100% op maat gemaakt. Wij hanteren om deze reden dus geen standaard prijzen voor onze stalen deuren. De prijs is afhankelijk van de gewenste maten en de verschillende uitvoeringen. Via onze website kunt u eenvoudig een offerte aanvraag doen.

Twijfelt u welke stalen deur het beste bij uw wensen past? Of wilt u de verschillende mogelijkheden eerst in het echt bekijken? U bent van harte welkom om onze collectie stalen deuren in onze showroom te bekijken. Bent u niet in staat om onze showroom te bezoeken? Bekijk de sfeerimpressies van onze stalen deuren bij onze tevreden klanten op de website!

Het is zeker mogelijk om een stalen deur op maat te plaatsen in een ruimte waar vloerverwarming is aangelegd. Wilt u een nieuwe, stalen deur aanschaffen? Laat ons weten dat de stalen deur in een ruimte met vloerverwarming geplaatst wordt. Zo kunnen wij hier rekening mee houden in het productieproces.

Nee, u kunt het stalen frame in elke gewenste RAL-kleur kiezen. Het staal wordt met een speciale poedercoating bewerkt, waarmee we de kleur van het staal kunnen aanpassen. Wij kunnen uw stalen deur naast zwart ook in andere kleuren leveren. Denk aan wit, antraciet, beige, blauw.. Alles is mogelijk!

Vragen?
Jarno staat voor je
klaar om ze te
beantwoorden!

In 6 weken geleverd

Mede door eigen productie kunnen wij op dit moment een leveringssnelheid van 6 weken garanderen.

100% maatwerk

Al onze producten worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Dordrecht. Unieke deuren dus!

Stel zelf samen

Stel gemakkelijk en snel een eigen deur samen. Ga daarvoor naar de deur van je keuze en vul jouw wensen in.

In 6 weken geleverd

Mede door eigen productie kunnen wij u op dit moment een leveringssnelheid van 6 weken garanderen.

100% maatwerk

Al onze producten worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Dordrecht. Unieke deuren dus!

Stel zelf samen

Stel gemakkelijk en snel uw eigen deur samen. Ga daarvoor naar de deur van uw keuze en vul uw wensen in.