Onze stalen
loftdeuren

Wil je jouw woning een stoerdere look geven? Dan is een stalen loftdeur de perfecte oplossing.

De strakke taatsdeuren kunnen nu namelijk ook als loftdeur geplaatst worden, waardoor je industriële interieur pas echt compleet is.

Bekijk alle modellen en stel je loftdeur van staal volledig naar wens samen.

Loftdeur van staal voor een stoere look

Al onze deuren en panelen worden gemaakt van staal. Zo ook onze schuifdeuren. De kwaliteit van staal is namelijk erg hoog, waardoor je jaren kunt blijven genieten van de uitstraling van jouw nieuwe stalen loftdeur. De loftdeur van staal opent echter niet als een normale deur, maar als een schuifdeur.

Aan de bovenzijde wordt een railsysteem geplaatst waar de stalen deur in opgehangen kan worden. Het openen en sluiten van uw stalen schuifdeur is zo makkelijker dan ooit! Aan beide kanten wordt gewerkt met dezelfde glaslatten, waardoor de deur er aan beide kanten even mooi uitziet. Omdat er naast het railsysteem verder geen kozijnen worden gebruikt, krijgt de prachtige stalen loftdeur de volle aandacht.

Stalen loftdeur op maat gemaakt

Ieder interieur is anders. Waarom zou een standaard deur dan de oplossing moeten zijn? Bij Binnendeurvanstaal.com kunt u uw stalen deur volledig naar wens samenstellen. Of je nu kiest voor veel doorkijk of juist voor meer stalen glaslatten? Alles is mogelijk. Je kunt zelf de hoogte en breedte aangeven, eventuele zijpanelen en ook het type glas. Daarnaast zijn onze modellen leverbaar in elke RAL kleur. Momenteel is een zwart frame erg populair. Een zachtere look creëren? Ga dan voor antraciet, brons, donkerblauw of bruin.

Benieuwd hoe onze taatsdeuren in de woningen van anderen staan? Laat je inspireren door de verschillende binnendeuren die wij hebben geleverd of kom langs in onze showroom!

Prijs van je nieuwe loftdeur van staal

In onze collectie vind je veel verschillende modellen deuren. Een enkele of dubbele taatsdeur? Of toch graag zo’n stoere stalen loftdeur? Met onze verschillende modellen is er altijd een mooie loftdeur die aansluit bij je interieur. Zo kun je al een binnendeur op maat bestellen vanaf €1800. Dit is inclusief BTW, inmeten én inclusief montage! Voer de gewenste maten en extra opties in binnen het bestelproces. Heb je bijzondere wensen en kun je jouw nieuwe deur niet samenstellen via onze website? Je kunt eenvoudig een offerte aanvragen. Je bent ook van harte welkom in onze showroom in Dordrecht. Bekijk het adres en de openingstijden op onze contactpagina.

Veel gestelde vragen

Alle stalen loftdeuren van Binnendeurvanstaal.com worden 100% op maat gemaakt. Zo past je nieuwe loftdeur van staal en glas naadloos binnen je interieur. Op onze website kun je de deur volledig naar wens samenstellen. Je hebt daarbij de keuze uit onder andere verschillende typen glas en de kleur van het stalen frame van je nieuwe loftdeur van staal.

Twijfel je of een stalen loftdeur op maat datgene is waar je naar op zoek bent? Of wil je de verschillende mogelijkheden van onze collectie loftdeuren van staal eerst in het echt bekijken? Je bent van harte welkom om onze collectie deuren in onze showroom te bekijken.

Van het inmeten tot aan de montage van de stalen loftdeur: wij nemen alles van je over. Zo ben je verzekerd van een perfect passende stalen loftdeur. Je kunt ook kiezen voor het zelf inmeten en monteren, waardoor de totaalprijs voor je nieuwe loftdeur iets lager uitkomt. Dit selecteer je in het bestelproces.

Nee, je kunt het stalen frame van je nieuwe loftdeur in elke gewenste RAL-kleur kiezen. Het staal wordt met een speciale poedercoating bewerkt, waarmee we de kleur van het staal kunnen aanpassen. Wij kunnen je stalen loftdeur naast zwart ook in andere kleuren leveren. Denk aan wit, antraciet, beige, blauw.. Alles is mogelijk!

Vragen?
Jarno staat voor je
klaar om ze te
beantwoorden!

In 6 weken geleverd

Mede door eigen productie kunnen wij op dit moment een leveringssnelheid van 6 weken garanderen.

100% maatwerk

Al onze producten worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Dordrecht. Unieke deuren dus!

Stel zelf samen

Stel gemakkelijk en snel een eigen deur samen. Ga daarvoor naar de deur van je keuze en vul jouw wensen in.

In 6 weken geleverd

Mede door eigen productie kunnen wij u op dit moment een leveringssnelheid van 6 weken garanderen.

100% maatwerk

Al onze producten worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Dordrecht. Unieke deuren dus!

Stel zelf samen

Stel gemakkelijk en snel uw eigen deur samen. Ga daarvoor naar de deur van uw keuze en vul uw wensen in.