Onze stalen
schuifdeuren

Staal is dé interieurtrend van dit moment en past in elk type interieur.

Stalen schuifdeuren zijn verrassend sfeervol en geven je interieur naast licht en ruimte ook uitstraling van klasse.

Bij Binnendeurvanstaal.com weten we daar alles van. Graag geven we je (nieuwe) woning een upgrade.

Een stalen schuifdeur is mooier, gemakkelijker en voordeliger dan je denkt!

Stalen schuifdeur op maat laten maken

Geef uw woning direct een industriële, luxe uitstraling met een onze maatwerk stalen schuifdeuren. Het stalen profiel van de schuifdeuren in combinatie met het glas zorgen direct voor meer lichtinval en een mooiere doorloop van het licht in uw woning. Doordat het licht van de ene naar de andere ruimte kan doorlopen, behoudt u zicht en creëert u een optisch ruimere woonkamer, hal of slaapkamer.

Onze stalen binnendeuren worden begeleid door een rails waardoor u de stalen schuifdeur eenvoudig naar links en rechts kunt schuiven. Er is verder dus geen montage nodig in de vloer of het plafond. Onze stalen schuifdeur in model Eindhoven bestaat uit vier gelijke vlakken, gemaakt van glas en afgewerkt met sterk staal. Heeft u een eigen ontwerp voor een glazen schuifdeur in gedachten? Tegen een kleine meerprijs kunnen wij ook een maatwerk schuifdeur ontwerpen. Denk daarbij aan een dubbele schuifdeur of een stalen deur in gewenste RAL-kleur, coating of andere verschillende designs.

Naast de stalen schuifdeuren kunt u bij ons ook terecht voor mooie stalen douchedeuren, vaste panelen en loftdeuren. Bekijk ons assortiment en ontdek welk soort deur geschikt is voor in uw huis!

De details maken onze stalen schuifdeuren echt uniek

Als stalen deuren specialist kunt u bij ons een mooie stalen schuifdeur laten maken, geheel naar wens. Doordat wij de stalen schuifdeuren volledig zelf maken, kunnen wij ze precies afstemmen op uw wensen en eisen. Denk aan de vlakverdeling, maar ook deurbeslag, de afmetingen, rail, het soort glas voor de stalen schuifdeuren van glas en andere afwerking. Zo zorgen wij voor een perfect eindresultaat, aansluitend bij uw verwachtingen. En uw interieur, natuurlijk!

Alle opties voor stalen schuifdeuren met glas staan vermeld op onze website. Kies een van de modellen van onze stalen schuifdeuren en bekijk alle extra opties om de deur naar wens samen te stellen. Bij elke optie staat ook een informatieknopje. Klik deze aan voor meer informatie over deze optie. Heeft u vragen over de stalen schuifdeuren, een speciale afwerking of andere producten van Binnendeur Van Staal? Schroom niet om te bellen of mailen. Wij helpen u graag!

Bespaar ruimte met een stalen schuifdeur met glas

Bij het openen en sluiten van een standaard taatsdeur verliest u ongemerkt veel ruimte door de uitzwaai. De draai van de deur zorgt ervoor dat u in deze ruimte verder niets kunt plaatsen. Zonde! Dankzij een industriële, stalen schuifdeur maakt u optimaal gebruik van de ruimte die u heeft én creëert u een stoere, stijlvolle sfeer in huis. Daarnaast zorgt het helder glas (of mat glas) van een stalen schuifdeur ervoor dat het licht niet geblokkeerd wordt, zoals dit bij een traditionele binnendeur wel het geval is.

Een stalen schuifdeur uit ons assortiment opent niet als standaard deuren, maar schuift u opzij dankzij het meegeleverde schuifdeursysteem. De deur wordt hierbij in een horizontale rails gehangen. Dit maakt dat stalen schuifdeuren niet enkel geschikt zijn voor in een grote ruimte, maar ook in een kleinere kamer goed tot hun recht komen.

Waar u normaliter ruimte leeg moest laten voor de uitzwaai van een standaard binnendeur, kunt u deze ruimte nu optimaal benutten. De ruimte in uw woonkamer, of een van de andere ruimtes in huis, wordt daarmee een stuk ruimer. Let u er wel op dat er voldoende ruimte aan de muurzijde vrij moet zijn om de stalen schuifdeur te kunnen openen? Bij ons kunt u terecht voor verschillende schuifsystemen. Wij geven u tijdens een vrijblijvend gesprek graag advies en laten u zien welke mogelijkheden er zijn voor uw woning.

Zwarte, stalen schuifdeuren op maat laten maken? Vraag online een offerte aan!

Standaard worden onze stalen schuifdeuren geleverd met zwarte, ranke profielen van staal waar het glas in is verwerkt. De kleur maakt van deze deur een echte, industriële schuifdeur. Maar wist u ook dat wij een stalen binnendeur ook in andere RAL-kleuren kunnen leveren? Door een poedercoating maken wij uw nieuwe schuifdeur in de door u gewenste kleur.

Selecteer het model stalen deur, geef de gewenste breedte en hoogte op en selecteer de poedercoating en andere factoren die uw nieuwe stalen schuifdeur echt af maken. Als u alle gegevens heeft ingevuld, gaan wij aan de slag met uw aanvraag. Wij doen ons best om binnen enkele werkdagen contact met u op te nemen, zodat we de aanvraag voor een binnendeur met industriële look nog eens door kunnen nemen. Denk hierbij aan de prijs, maar ook aan de gewenste leverdatum en het monteren van uw nieuwe stalen schuifdeur met glas.

Wilt u eerst enkele stalen schuifdeuren, of andere producten van ons bekijken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Dordrecht, waar u onze verschillende opties kunt bekijken.

Veel gestelde vragen

Alle stalen schuifdeuren van Binnendeurvanstaal.com worden 100% op maat gemaakt. Zo past uw nieuwe stalen schuifdeur met glas naadloos binnen uw interieur. Op onze website kunt u een model selecteren en vervolgens volledig naar wens samenstellen. U heeft daarbij de keuze uit onder andere verschillende typen glas en de kleur van het stalen frame van uw nieuwe schuifdeur van staal.

Alle stalen schuifdeuren van Binnendeurvanstaal.com worden 100% op maat gemaakt. Zo past uw nieuwe stalen schuifdeur met glas naadloos binnen uw interieur. Op onze website kunt u een model selecteren en vervolgens volledig naar wens samenstellen. U heeft daarbij de keuze uit onder andere verschillende typen glas en de kleur van het stalen frame van uw nieuwe schuifdeur van staal.

Van het inmeten tot aan de montage van de stalen schuifdeur: wij nemen alles van u over. Zo bent u verzekerd van een perfect passende stalen schuifdeur. U kunt echter ook kiezen voor het zelf inmeten en monteren, waardoor de totaalprijs voor uw nieuwe deur iets lager uitkomt. Dit selecteert u in het bestelproces.

Nee, u kunt het stalen frame van uw nieuwe schuifdeur in elke gewenste RAL-kleur kiezen. Het staal wordt met een speciale poedercoating bewerkt, waarmee we de kleur van het staal kunnen aanpassen. Wij kunnen uw stalen schuifdeur naast zwart ook in andere kleuren leveren. Denk aan wit, antraciet, beige, blauw.. Alles is mogelijk!

Vragen?
Jarno staat voor je
klaar om ze te
beantwoorden!

In 6 weken geleverd

Mede door eigen productie kunnen wij op dit moment een leveringssnelheid van 6 weken garanderen.

100% maatwerk

Al onze producten worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Dordrecht. Unieke deuren dus!

Stel zelf samen

Stel gemakkelijk en snel een eigen deur samen. Ga daarvoor naar de deur van je keuze en vul jouw wensen in.

In 6 weken geleverd

Mede door eigen productie kunnen wij u op dit moment een leveringssnelheid van 6 weken garanderen.

100% maatwerk

Al onze producten worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Dordrecht. Unieke deuren dus!

Stel zelf samen

Stel gemakkelijk en snel uw eigen deur samen. Ga daarvoor naar de deur van uw keuze en vul uw wensen in.