Loftdeuren van staal

Loftdeuren zijn schuifdeuren die vaak gebruikt worden in loft-achtige ruimtes of moderne interieurs. Oorspronkelijk zijn loftdeuren geïnspireerd op deuren die werden gebruikt in fabrieks- en loftruimtes, vandaar de naam loftdeur. Loftdeuren zijn decoratief, functioneel en hebben veel voordelen. Op deze pagina vertellen we je meer over de stalen loftdeuren en de voordelen ervan.

loftdeur
loftdeur

Wat is een loftdeur?

Een loftdeur is een hangende schuifdeur die aan de muur wordt gemonteerd. De deur schuift horizontaal op een rail, in plaats van naar binnen of naar buiten te draaien zoals bijvoorbeeld een scharnierdeur. Doordat de loftdeur schuift, bespaar je ruimte omdat er dus geen extra vloeroppervlakte nodig is voor het openen en sluiten van de loftdeur.

Onze stalen loftdeuren zijn gemaakt van staal en voorzien van een zwarte coating. Ze hebben een modern ontwerp, strakke lijnen en passen in meerdere types interieur stijlen. Door het gebruik van veel glaspanelen, creëer je een open en luchtig gevoel.

Waarom kiezen voor een loftdeur?

Een loftdeur heeft een strak en minimalistisch design en kan voor verschillende ruimtes gebruikt worden. Ze dienen vooral als afscheiding tussen woonkamers, slaapkamers maar ook inloopkasten. Doordat de stalen deuren aan de muur zijn gemonteerd en schuiven op een rail, zijn de loftdeuren ruimtebesparend en bespaar je dus vloeroppervlakte. Stalen loftdeuren zijn dus een goede keuze als je op zoek bent naar een ruimtebesparende stalen deur of als ruimteoptimalisatie belangrijk is.

Met een stalen loftdeur voeg je een echt statement toe aan je woonkamer, slaapkamer of andere ruimte.

Voordelen stalen loftdeur

Naast dat de stalen loftdeuren ruimtebesparend zijn, hebben ze natuurlijk nog meer voordelen. We hebben voor jou de voordelen van een stalen loftdeur op een rijtje gezet.

  1. Ruimtebesparend: doordat de stalen loftdeuren zijn bevestigd aan de muur en schuiven op een rail, bespaar je ruimte en vloeroppervlakte. Zeer geschikt dus voor kleine ruimtes of ruimtes waar ruimteoptimalisatie belangrijk is.
  2. Duurzaam: stalen loftdeuren zijn bijzonder duurzaam en bestand tegen slijtage, corossie en dagelijks gebruik. Hierdoor gaan de deuren jarenlang mee en geniet je dus langer van jouw stalen loftdeur.
  3. Geluidsisolatie: stalen loftdeuren hebben van nature goede geluidsisolerende eigenschappen. Stalen loftdeuren kunnen geluidsoverdracht verminderen, waardoor ze ook ideaal zijn voor ruimtes waarin privacy belangrijk is, zoals slaapkamers, kantoren of studio’s.
  4. Minimalistisch ontwerp: onze stalen loftdeuren hebben vaak een minimalistisch ontwerp met strakke lijnen. Hierdoor passen de stalen loftdeuren goed bij de moderne en industriële esthetiek die je tegenwoordig veel ziet.
  5. Veelzijdigheid: onze stalen loftdeuren zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, stijlen en kleuren. Ze kunnen helemaal worden aangepast naar jouw voorkeuren en behoeften. Zo is er dus voor elk type huis een passende stalen loftdeur.

Maatwerk stalen loftdeur

Ben je op zoek naar een stalen loftdeur in een specifieke kleur? Je kunt bij ons kiezen uit meer dan 2000 RAL kleuren. Zo kun je de stalen loftdeur helemaal aanpassen aan jouw interieur stijl. Heb je een design voor een stalen loftdeur in gedachten? Laat het onze experts weten. Zij kunnen het design wat jij in gedachten hebt voor je uittekenen. Hierdoor krijg je een goed beeld bij hoe de stalen loftdeur er uit gaat komen te zien.

Inmeten en montage

De montage en het inmeten van de stalen loftdeur, zit bij ons bij de prijs inbegrepen. Onze experts komen graag bij je langs om alle details van de gewenste stalen loftdeur grondig door te nemen en de maten nauwkeurig in te meten. Zodra de stalen loftdeur is geproduceerd (binnen 6 weken), nemen wij contact op voor het monteren van de stalen loftdeur en kun je gaan genieten van je loftdeur!