Hoe duur is een stalen deur?

Welkom in de robuuste wereld van stalen deuren, waar elegantie en veiligheid hand in hand gaan. De prijs van een stalen deur wordt vaak in één adem genoemd met kwaliteit en duurzaamheid, maar hoe duur is een stalen deur nu eigenlijk?

Onze stalen deuren zijn verkrijgbaar in verschillende prijsranges. Je kunt kiezen uit verschillende designs, modellen, kleuren en maten. Maar wat kost een stalen deur nu precies? De prijs hangt af van de keuzes die je maakt. Als je voor een standaard model kiest, ben je vaak goedkoper uit dan als je voor een maatwerk stalen deur kiest. Op deze pagina lichten wij een aantal stalen deuren uit met bijbehorende prijzen, zodat jij uiteindelijk de goede keuze kunt maken.

oktober woonmaand

Verschillende soorten stalen deuren

Hoe duur een stalen deur is, hangt af van verschillende aspecten. Een daarvan is het draaimechanisme van de stalen deur.

  • Stalen taatsdeuren zijn een architecturale schoonheid en werken met een pivotsysteem dat draait om een verticale as, wat zorgt voor een naadloze en geluidloze beweging. Deze deuren bieden een modern en ruimtelijk effect, maar vragen om een iets hoger budget vanwege de complexiteit van hun mechanisme en installatie.
  • Dan hebben we de stalen scharnierdeuren, een klassieker in het assortiment, geliefd om zijn stevigheid en traditionele uitstraling. Ze zijn vaak goedkoper dan taatsdeuren en kunnen zowel in een modern als in een traditioneel interieur worden geïntegreerd.
  • Ten slotte zijn er de stalen schuifdeuren, die ruimtebesparend en stijlvol zijn, ideaal voor interieurs waar elke centimeter telt. De prijs hiervan kan variëren, afhankelijk van de gebruikte rail- en deursystemen. Elk type deur brengt zijn eigen sfeer en functionaliteit in de ruimte, waardoor de keuze vaak een mix wordt van esthetische en praktische overwegingen. Wat is voor jouw ruimte het perfecte huwelijk tussen functionaliteit en stijl?

De maatwerk mogelijkheden

De maatwerk mogelijkheden bepalen hoe duur een stalen deur wordt. Zo hangt de prijs af van:

  • De kleur die je kiest: Onze stalen deuren zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Kies je voor een andere RAL-kleur dan standaard zwart? Dan zit hier een kleine meerprijs op.
  • Een ander design: Al onze stalen deuren maken we zelf. Hierdoor zijn we zeer vrij in het design van de stalen deur. Kies je voor een standaard stalen deur of wil je er een volledig op maat laten maken? Alles kan!

Hoe duur is een stalen deur?

Hoe duur een stalen deur is, hangt ook af van het formaat dat je kiest. Zo bieden we enkele stalen deuren aan, maar ook dubbele stalen deuren. Daarnaast is het ook mogelijk om zijpanelen mee te bestellen in exact dezelfde stijl als je stalen deur. Kortom, keuze genoeg!

De enkele stalen deuren hebben een vanaf prijs van 1500. De dubbele stalen deuren zijn te bestellen vanaf 2800,-. Deze prijzen zijn altijd inclusief het inmeten en monteren van de deuren.

Ontdek de prijs, vraag een gratis offerte aan

Wil je weten hoe duur de stalen deur is die je in gedachte hebt? Vraag een gratis offerte aan! Bij al onze stalen deuren kun je een gratis offerte aanvragen. Een van onze experts rekent het bedrag dan voor je uit en stuurt dit je toe binnen 24 uur. Helemaal gratis!

Wil je graag even langskomen in onze showroom om de stalen deuren te bekijken en advies in te winnen? Maak dan een afspraak via onze website.

Montage

Wilt u dat wij monteren? Geen probleem. Wij bieden een montageservice aan. Super handig!

Levertijd

Mede door eigen productie kunnen wij op dit moment een leveringssnelheid van 6 weken garanderen.

Service

Meer informatie, een vraag stellen of ergens niet tevreden over? Reken op onze goede service!

Montage

Wilt u dat wij monteren? Geen probleem. Wij bieden u een montageservice aan. Super handig!

Levertijd

Mede door eigen productie kunnen wij u op dit moment een leveringssnelheid van 6 weken garanderen.

Service

Meer informatie, uw vraag stellen of ergens niet tevreden over? Reken op onze goede service!