Weer verliefd op je huis? Kies voor een stalen binnendeur!

Mis je sfeer in jouw huis of ben je op zoek naar een eyecatcher voor in de woonkamer, gang of badkamer? Met binnendeuren van staal word jij weer verliefd op je huis! Binnendeuren van staal worden steeds populairder; ze worden in programma’s vaak gebruikt, zoals in VT Wonen ‘weer verliefd op je huis’.

Twijfel je nog over een binnendeur van staal? Hieronder vind je een aantal redenen waarom wel te kiezen voor een binnendeur van staal.

welke kleur stalen deur
goedkope stalen deur

Stijl en ontwerp

De binnendeuren van staal, zoals de naam al zegt, zijn gemaakt van staal en meestal voorzien van een zwarte coating laag. Er is zoveel keuze in het ontwerp en de stijl van de deur, dat deze geschikt is voor vrijwel ieder type huis. Een boerderij, appartement of rijtjeshuis, met een stalen binnendeur word je weer verliefd op je huis.

De binnendeuren van staal worden vaak standaard geleverd met een zwarte coating laag. Maar er is zoveel meer mogelijk! Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit:

 • Verschillende RAL kleuren
 • Getint of helder glas
 • Een scharnier-, taats of schuifdeur
 • Vaste panelen
 • Verschillende soorten deurklinken
 • Alle designs zijn mogelijk, dus je kunt ook zelf een ontwerp aanleveren of een ontwerp aanpassen dat we aanbieden op onze website

Zo kies je dus de perfecte deur (met of zonder vast paneel) voor in jouw woning en word je weer verliefd op je huis.

7 voordelen van een binnendeur van staal

Buiten het feit dat een binnendeur van staal er prachtig uit ziet, zijn er ook nog 7 voordelen aan een stalen binnendeur verbonden. Zo word jij weer verliefd op je huis.

 1. Lichtinval: doordat de binnendeuren van staal zijn voorzien van grote glazen panelen, haal je veel licht in huis. Doordat er veel licht in huis komt, voelt de ruimte groter en luchtiger aan.
 2. Duurzaam: binnendeuren van staal zijn duurzaam en gaan dus lang mee. Daarnaast zijn ze ook makkelijk in onderhoud en bestand tegen dagelijks gebruik. De stalen binnendeuren zijn slijtvast en ook goed bestand tegen scheuren, krassen en deuken. Perfect wanneer je kleine kinderen hebt rondhuppelen.
 3. Weinig onderhoud: Stalen binnendeuren vereisen weinig onderhoud in vergelijking met andere materialen zoals hout. Ze hoeven niet geverfd of vernist te worden, en zijn gemakkelijk schoon te maken.
 4. Isolatie: Ook al zijn binnendeuren van staal dunner dan de normale binnendeuren, ze bieden nog steeds goede geluidisolatie. Heel handig als je een bepaalde ruimte wilt afsluiten voor geluiden van buitenaf.
 5. Esthetiek: Stalen binnendeuren hebben een strak en modern uiterlijk dat goed past bij verschillende interieurdesigns. Ze kunnen ook worden gecombineerd met glaselementen voor een elegante en stijlvolle look.
 6. Brandbestendig: In tegenstelling tot houten deuren, zijn stalen deuren brandbestendig, wat extra veiligheid biedt in geval van een brand.
 7. Veelzijdigheid: Zoals we eerder al aangaven; er zijn zoveel mogelijkheden bij binnendeuren van staal. Hierdoor passen de binnendeuren van staal bij verschillende interieurstijlen, van modern tot industrieel en zelfs klassiek.

VT wonen: weer verliefd op je huis

We kennen allemaal het programma ‘weer verliefd op je huis’ van VT Wonen wel. In dit programma worden in vrijwel elke aflevering ook binnendeuren van staal geplaatst. Door het toevoegen van een binnendeur van staal aan jouw woonkamer, gang of zelfs badkamer, creëer je stijl en elegantie en daarnaast maak je een echt statement met de binnendeuren van staal.

Onze binnendeuren van staal zijn een ware toevoeging aan jouw huis of woonruimte en hierdoor word je weer verliefd op jouw huis!

Twijfel je nog? Kom langs in onze showroom!

Twijfel je nog welke stalen binnendeur het beste in woning past? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Dordrecht. Onze experts staan voor je klaar en laten je graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Montage

Wilt u dat wij monteren? Geen probleem. Wij bieden een montageservice aan. Super handig!

Levertijd

Mede door eigen productie kunnen wij op dit moment een leveringssnelheid van 6 weken garanderen.

Service

Meer informatie, een vraag stellen of ergens niet tevreden over? Reken op onze goede service!

Montage

Wilt u dat wij monteren? Geen probleem. Wij bieden u een montageservice aan. Super handig!

Levertijd

Mede door eigen productie kunnen wij u op dit moment een leveringssnelheid van 6 weken garanderen.

Service

Meer informatie, uw vraag stellen of ergens niet tevreden over? Reken op onze goede service!