Goedkope stalen deuren vind je bij binnendeurvanstaal.com!

Je bent al enige tijd op zoek naar goedkope stalen deuren. Je hebt al verschillende deuren, prijzen en bedrijven vergeleken, zodat je zeker weet dat je de goede keuze maakt. En uiteindelijk ben je bij ons terecht gekomen; binnendeurvanstaal.com! In ons assortiment vind je meerdere soorten en gekleurde stalen deuren voor de goedkoopste prijs. Op deze pagina vertellen wij je meer over waarom wij de goedkoopste in stalen deuren zijn.

goedkope stalen deur

Hollandse kwaliteit

Onze goedkope stalen deuren worden in eigen productie gemaakt. Dit gebeurt in onze werkplaats in Dordrecht. Hier wordt de gehele deur ontworpen, gelast en in elkaar gezet. Zodra de stalen deur is gelast en in elkaar is gezet, wordt de deur voorzien van een coating laag. De goedkope stalen deuren worden door een ander Hollands bedrijf behandeld met een gekleurde coating laag. Zodra dit gebeurd is, worden de glaspanelen in de deur gezet en is de deur klaar voor zijn nieuwe eigenaar!

Omdat de gehele goedkope stalen deur in Holland wordt geproduceerd, betaal je een Hollandse prijs en krijg je Hollandse kwaliteit voor de goedkope stalen deuren! Omdat wij de prijs laag houden, doordat alles in Holland geproduceerd wordt, is er dus voor iedereen de mogelijkheid een stalen deur aan te schaffen.

Coating laag goedkope stalen deuren

De goedkopen stalen deuren die in onze eigen productie worden gemaakt, worden altijd voorzien van een coating laag. Door deze coating laag is de deur bestand tegen corrosie, krassen en dagelijks gebruik. De meest gekozen kleur voor goedkope stalen deuren is RAL 9005, ook wel bekend als gitzwart. Ben je op zoek naar een specifieke RAL kleur of wil je de goedkope stalen deur aanpassen aan je interieur? Ook dit is mogelijk! Je kunt kiezen uit meer dan tweeduizend verschillende RAL kleuren, waardoor de goedkope stalen deur dus altijd bij jouw interieur en smaak past.

Veiligheidsglas

Onze stalen deuren zijn voorzien van veiligheidsglas. Hier zitten namelijk meerdere voordelen aan:

  1. Veiligheid: Veiligheidsglas is namelijk veel sterker dan normaal glas. Al gebeurt er dus een keer een ongelukje met de goedkope stalen deur, dan zal het glas niet in honderden stukjes uiteen vallen, maar blijft het aan elkaar kleven door de tussenlaag.
  2. Geluidsisolatie: Veiligheidsglas is ook geluidsisolerend. Dit komt door de tussenlaag in het glas. Deze helpt om geluidstrillingen te verminderen en creëert daarnaast een rustigere en meer comfortabele omgeving.
  3. Brandveiligheid: Door het gebruik van veiligheidsglas in goedkope stalen deuren, wordt de verspreiding van vuur en rook beperkt. Hierdoor wordt kostbare tijd gewonnen bij evacuaties en voor hulpdiensten.
  4. Uv-straling: Veiligheidsglas kan ook bescherming bieden tegen schadelijke UV straling. Het kan tot wel 99% van de schadelijke Uv-stralen blokkeren, waardoor verkleuring en schade aan bijvoorbeeld meubels en vloeren wordt verminderd.

De keuze is reuze!

Naast dat je een specifieke RAL kleur kunt kiezen voor de goedkope stalen deuren, zijn er nog veel meer opties mogelijk bij onze goedkope stalen deuren. Denk bijvoorbeeld aan de vlakverdeling van de glaspanelen. Kies je voor een vlakverdeling van 4 dezelfde glaspanelen? Of ga je voor een eigen ontworpen design voor in de goedkope stalen deur?

In onze collectie vind je ook drie soorten stalen deuren: scharnierdeuren, taatsdeuren en schuifdeuren. Bij alle goedkope stalen deuren kun je zelf een gewenste RAL kleur en vlakverdeling voor het glas kiezen. Zo kun je de goedkope stalen deur dus helemaal aanpassen aan jouw interieur stijl en voorkeuren.

Maak een afspraak in onze showroom

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden van onze stalen deuren? Plan dan een afspraak in onze showroom! Hier kun je de verschillende soorten deuren, RAL kleuren en designs bekijken. Daarnaast staan onze experts voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een goedkope stalen deur.