Stalen
douchedeuren

Je badkamer direct een extra luxe uitstraling geven?

De stalen douchewanden van Binnendeurvanstaal maken het plaatje compleet.

Onze op maat gemaakte wanden en deuren zorgen voor een ruimtelijk effect en geven je badkamer direct een industriële look.

Wanneer kies je voor de hotelervaring in je eigen badkamer? Kies een van de modellen en stel direct naar wens samen!

Stalen douchedeuren voor badkamers

Met een stalen douchedeur maakt u van uw badkamer een prachtige ruimte. De stalen deuren zorgen voor een stoere, luxe uitstraling die past bij de hotellook die veel mensen willen creëren in de badkamer. Daarnaast zorgen de grote glazen in de vaste panelen uit ons assortiment ook voor een optisch grotere uitstraling. Zo maakt u zelf van de kleinste badkamer nog een mooie ruimte.

Een stalen douchedeur van Binnendeur Van Staal kan mooi gecombineerd worden met een stalen douchewand om zo een inloopdouche te creëren en toch de ruimtelijkheid van uw badkamer te behouden.

Extra privacy dankzij eens stalen douchedeur op maat met melkglas

De douchedeuren- en wanden worden gemaakt van een combinatie van een stalen framewerk en glas. Om privacy te blijven behouden, kunt u het glas van uw nieuwe stalen douchedeur laten aanpassen naar melkglas. Zo geniet u nog steeds van de luxe uitstraling en dezelfde kwaliteit, maar wel met de gewenste privacy. Geen fan van melkglas? We bieden ook de optie voor grijs getint glas. Dit sluit erg mooi aan op het aluminium frame in de luxe, stoere zwarttint.

Naast zwart leveren wij onze stalen douchedeuren ook in andere kleuren. Met speciale, waterbestendige poedercoating kunnen wij de stalen deuren en wanden in elke gewenste RAL-kleur leveren. Zo kunt u de ranke profielen mooi laten matchen met uw huidige badkamer.

Stalen douchedeuren van roestvrij staal

Onze douchedeuren en -wanden worden gemaakt van staal met watervaste coating, waardoor deze ook in vochtige ruimtes geplaatst kunnen worden. Dit betekent dat het staal niet kan gaan roesten, waardoor uw nieuwe douchedeur nog jarenlang mooi blijft. Met het zwarte staal creëert u de industriële badkamer die u voor ogen hebt.

Om uw douche wand en deur mooi aan te laten sluiten op de huidige ruimte, worden onze stalen douchewanden en -deuren altijd 100% op maat voor u gemaakt. U kunt de benodigde maten zelf opmeten of door een van onze vakmannen laten opmeten. Daarbij houden we rekening met vloerverwarming, beschikbare ruimtes en zelfs voor schijnbaar onmogelijke constructies komen onze specialisten altijd met een oplossing. Doordat wij maatwerk leveren, kunnen we voor zowel de grote als kleine badkamer mooie stalen douchedeuren leveren.

Prijs van stalen douchedeuren en wanden

In onze collectie vindt u veel verschillende modellen douchedeuren en douchewanden. Een douchedeur met verschillende vlakken in het frame of toch liever één groot vlak? En gaat u voor een stalen douchewand met melkglas of getint glas? U kunt uw nieuwe douchecabine volledig zelf samenstellen. Van de kleur van het stalen frame tot het type glas. Twijfelt u over de samenstelling of wilt u graag eerst enkele stalen deuren en wanden bekijken? Kom langs in onze showroom, waar wij u graag adviseren over onze mogelijkheden.

Veel gestelde vragen

Alle stalen douchedeuren van Binnendeurvanstaal.com worden 100% op maat gemaakt. Zo past uw nieuwe douchedeur van staal en glas naadloos binnen uw interieur. Op onze website kunt u de douchedeur volledig naar wens samenstellen. U heeft daarbij de keuze uit onder andere verschillende typen glas, zoals melkglas voor extra privacy in de badkamer.

Twijfelt u of een stalen douchedeur op maat datgene is waar u naar op zoek bent? Of wilt u de verschillende mogelijkheden van onze collectie douchedeuren van staal eerst in het echt bekijken? U bent van harte welkom om onze collectie deuren voor uw badkamer in onze showroom te bekijken.

Van het inmeten tot aan de montage van de stalen douchedeur: wij nemen alles van u over. Zo bent u verzekerd van een perfect passende stalen douchedeur. U kunt ook kiezen voor het zelf inmeten en monteren, waardoor de totaalprijs voor uw nieuwe deur iets lager uitkomt. Dit selecteert u in het bestelproces.

Nee, u kunt het stalen frame van uw nieuwe douchedeur in elke gewenste RAL-kleur kiezen. Het staal wordt met een speciale poedercoating bewerkt, waarmee we de kleur van het staal kunnen aanpassen. Wij kunnen uw stalen douchedeur naast zwart ook in andere kleuren leveren. Denk aan wit, antraciet, beige, blauw.. Alles is mogelijk! Zo past uw nieuwe douchedeur straks perfect bij de inrichting van uw badkamer.

Vragen?
Jarno staat voor je
klaar om ze te
beantwoorden!

In 6 weken geleverd

Mede door eigen productie kunnen wij op dit moment een leveringssnelheid van 6 weken garanderen.

100% maatwerk

Al onze producten worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Dordrecht. Unieke deuren dus!

Stel zelf samen

Stel gemakkelijk en snel een eigen deur samen. Ga daarvoor naar de deur van je keuze en vul jouw wensen in.

In 6 weken geleverd

Mede door eigen productie kunnen wij u op dit moment een leveringssnelheid van 6 weken garanderen.

100% maatwerk

Al onze producten worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Dordrecht. Unieke deuren dus!

Stel zelf samen

Stel gemakkelijk en snel uw eigen deur samen. Ga daarvoor naar de deur van uw keuze en vul uw wensen in.