Stalen douchedeur

Je hoeft niet langer te dromen van een badkamer die rechtstreeks uit een interieurtijdschrift lijkt te komen. Met een stalen douchedeur van Binnendeurvanstaal transformeer je jouw badruimte in een oogwenk naar een elegant en modern toevluchtsoord. De fijne, strakke lijnen en het ranke profiel van onze stalen douchedeuren zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ze zijn ook ontworpen om duurzaamheid en kwaliteit te garanderen.

De charme van een stalen douchedeur ligt niet alleen in de esthetiek, maar ook in de functionaliteit. Door te kiezen voor glas in combinatie met stalen profielen, wordt een ruimtelijke openheid gecreëerd die elke badkamer groter en lichter doet aanvoelen. Deze openheid is ideaal voor kleinere badkamers waarbij elke centimeter telt, maar ook voor ruimere badkamers waar je een luxe spa-gevoel wilt creëren.

Bij Binnendeurvanstaal.com streven we ernaar om elk product af te stemmen op de wensen van de klant. Daarom bieden we een breed scala aan personalisatie-opties, van het kiezen van de juiste afmetingen tot het selecteren van specifieke afwerkingen en glastypes. Of je nu gaat voor een minimalistisch helder glas of een melkglas voor extra privacy, de keuze is aan jou.

En het beste? Het installeren van een stalen douchedeur is niet alleen een esthetische upgrade; het voegt ook waarde toe aan je woning. Zo wordt je investering niet alleen dagelijks gevoeld in comfort en stijl, maar zie je het ook terug in de waarde van je woning.

Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden. Transformeer je badkamer in die luxe oase waar je altijd al van gedroomd hebt. Binnendeurvanstaal.com maakt het mogelijk!

stalen douchewand

Zwarte stalen douchewand

Zwarte stalen douchewand

Stalen douchedeuren

Stalen douchedeur voor je badkamer

Met een stalen douchedeur maak je van je badkamer een prachtige ruimte. De stalen douchedeuren zorgen voor een stoere, luxe uitstraling die past bij de hotellook die veel mensen willen creëren in de badkamer. Daarnaast zorgen de grote glazen in de vaste panelen uit ons assortiment ook voor een optisch grotere uitstraling. Zo maak je zelf van de kleinste badkamer nog een mooie ruimte.

Een stalen douchedeur van Binnendeurvanstaal.com kan mooi gecombineerd worden met een stalen douchewand om zo een inloopdouche te creëren en toch de ruimtelijkheid van je badkamer te behouden.

Extra privacy dankzij eens stalen douchedeur op maat met melkglas

De douchedeuren- en wanden worden gemaakt van een combinatie van een stalen framewerk en glas. Om privacy te blijven behouden, kun je het glas van uw nieuwe stalen douchedeur laten aanpassen naar melkglas. Zo geniet je nog steeds van de luxe uitstraling en dezelfde kwaliteit, maar wel met de gewenste privacy. Geen fan van melkglas? We bieden ook de optie voor grijs getint glas, brons glas of mat glas. Dit sluit erg mooi aan op het aluminium frame in de luxe, stoere zwarttint.

Naast zwart leveren wij onze stalen douchedeuren ook in andere kleuren. Met speciale, waterbestendige poedercoating kunnen wij de stalen deuren en wanden in elke gewenste RAL-kleur leveren. Zo kun je de ranke profielen mooi laten matchen met je huidige badkamer.

Stalen douchedeur van roestvrij staal

Onze douchedeuren en -wanden worden gemaakt van staal met watervaste coating, waardoor deze ook in vochtige ruimtes geplaatst kunnen worden. Dit betekent dat het staal niet kan gaan roesten, waardoor je nieuwe douchedeur nog jarenlang mooi blijft. Met het zwarte staal creëer je de industriële badkamer die je voor ogen hebt.

Om je douchewand en douchedeur mooi aan te laten sluiten op de huidige ruimte, worden onze stalen douchewanden en -deuren altijd 100% op maat voor je gemaakt. Je kunt de benodigde maten zelf opmeten of door een van onze vakmannen laten opmeten. Daarbij houden we rekening met vloerverwarming, beschikbare ruimtes en zelfs voor schijnbaar onmogelijke constructies komen onze specialisten altijd met een oplossing. Doordat wij maatwerk leveren, kunnen we voor zowel de grote als kleine badkamer mooie stalen douchedeuren leveren.

Prijs van stalen douchedeuren en wanden

In onze collectie vind je veel verschillende modellen douchedeuren en douchewanden. Een douchedeur met verschillende vlakken in het frame of toch liever één groot vlak? En ga je voor een stalen douchewand met melkglas of getint glas? Je kunt je nieuwe douchecabine volledig zelf samenstellen. Van de kleur van het stalen frame tot het type glas. Twijfel je over de samenstelling of wil je graag eerst enkele stalen deuren en wanden bekijken? Kom langs in onze showroom, waar wij je graag adviseren over onze mogelijkheden.

Veel gestelde vragen

Alle stalen douchedeuren van Binnendeurvanstaal.com worden 100% op maat gemaakt. Zo past je nieuwe douchedeur van staal en glas naadloos binnen je interieur. Op onze website kun je de douchedeur volledig naar wens samenstellen. Je hebt daarbij de keuze uit onder andere verschillende typen glas, zoals melkglas voor extra privacy in de badkamer.

Twijfel je of een stalen douchedeur op maat datgene is waar je naar op zoek bent? Of wil je de verschillende mogelijkheden van onze collectie douchedeuren van staal eerst in het echt bekijken? Je bent van harte welkom om onze collectie deuren voor je badkamer in onze showroom te bekijken.

Van het inmeten tot aan de montage van de stalen douchedeur: wij nemen alles van je over. Zo ben je verzekerd van een perfect passende stalen douchedeur. Je kunt ook kiezen voor het zelf inmeten en monteren, waardoor de totaalprijs voor je nieuwe deur iets lager uitkomt. Dit selecteer je in het bestelproces.

Nee, je kunt het stalen frame van je nieuwe douchedeur in elke gewenste RAL-kleur kiezen. Het staal wordt met een speciale poedercoating bewerkt, waarmee we de kleur van het staal kunnen aanpassen. Wij kunnen je stalen douchedeur naast zwart ook in andere kleuren leveren. Denk aan wit, antraciet, beige, brons, goud, blauw.. Alles is mogelijk! Zo past je nieuwe douchedeur straks perfect bij de inrichting van je badkamer.

Vragen?
Jarno staat voor je
klaar om ze te
beantwoorden!

In 6 weken geleverd

Mede door eigen productie kunnen wij op dit moment een leveringssnelheid van 6 weken garanderen.

100% maatwerk

Al onze producten worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Dordrecht. Unieke deuren dus!

Stel zelf samen

Stel gemakkelijk en snel een eigen deur samen. Ga daarvoor naar de deur van je keuze en vul jouw wensen in.

In 6 weken geleverd

Mede door eigen productie kunnen wij u op dit moment een leveringssnelheid van 6 weken garanderen.

100% maatwerk

Al onze producten worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Dordrecht. Unieke deuren dus!

Stel zelf samen

Stel gemakkelijk en snel uw eigen deur samen. Ga daarvoor naar de deur van uw keuze en vul uw wensen in.