Stalen
douchewanden

Staal is dé interieurtrend van dit moment en past in elk type interieur.

Stalen douchewanden zijn verrassend sfeervol en geven je badkamer naast licht en ruimte ook een uitstraling van klasse.

Bij Binnendeurvanstaal weten we daar alles van. Graag geven we je (nieuwe) badkamer een upgrade.

Een stalen douchewand is mooier, gemakkelijker en voordeliger dan je denkt!

Op maat gemaakte stalen douchwanden

Geef uw badkamer of doucheruimte een eigentijdse, luxe uitstraling met een grandioze stalen douchewand van Binnendeurvanstaal.com. Niet alleen schitterend om te zien, maar ook bijzonder gemakkelijk en veilig in gebruik. De stalen douchewanden, al dan niet voorzien van stalen glaslatten, zijn voorzien van dik veiligheidsglas. Daarnaast zorgt de scheidingswand in uw douche er ook voor dat het water uit de douche alleen tot de doucheruimte reikt en niet verder in de badkamer verspreidt wordt. Dat scheelt weer schoonmaakwerk!

Alle stalen douchewanden worden volledig op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. Uw stalen douchewand sluit hierdoor altijd mooi aan op uw badkamer en doucheruimte, wat direct een mooie en luxe uitstraling biedt.

Vaste panelen vormen onze stalen douchewanden op maat

Voor onze stalen douchewanden maken wij gebruik van vaste panelen, die wij dankzij maatwerk in verschillende afmetingen kunnen leveren. Daarnaast kunt u zelf ook de indeling van de douchewand bepalen, zodat deze mooi aansluit op uw woonwensen. Denk bijvoorbeeld aan de klassieke verdeling in drie gelijke, horizontale vlakken. Omdat wij maatwerk leveren, kunnen wij ook vele andere verdelingen voor een stalen douchewand leveren. Denk aan verticale vlakken, meerdere of minder vlakken en natuurlijk ook de kleur van de stalen profielen die wij gebruiken voor onze stalen douchewanden.

Creëer een douchecabine met een stalen douchedeur

Naast stalen douchewanden bieden wij ook stalen douchedeuren aan, zodat u de doucheruimte volledig kunt afschermen. Standaard wordt een stalen douchedeur en stalen douchewand afgewerkt met helder glas, maar deze kunnen ook met melkglas of rookglas afgewerkt worden om uw privacy zo te kunnen behouden. Dat doet overigens niet af aan de industriële look van de stalen douchewand. De glazen douchewand wordt afgewerkt met een roestvrij stalen frame, zodat u deze met een gerust hart in vochtige ruimtes kunt plaatsen.

Stalen douchewand voorzien van dik veiligheidsglas

Om naast luxe en stijl ook veiligheid en zekerheid te kunnen garanderen in de doucheruimte, wordt uw stalen douchewand uitgevoerd met dik veiligheidsglas. Dit maakt de stalen douchewand stabieler, wat u extra ondersteuning kan bieden bij het in- of uitlopen van uw inloopdouche. Het glas wordt altijd voorzien van een vuil- en waterafstotende coating. Hierdoor is de reiniging van uw nieuwe, stalen douchewand kinderspel. U hoeft deze enkel met lauwwarm water af te nemen.

Onze stalen douchewanden in onze showroom bekijken

Heeft u uw oog laten vallen op een van de mooie stalen douchewanden in ons assortiment? Online kunt u een sfeerimpressie vinden van onze stalen douchewanden in verschillende woningen, van een kleine badkamer tot een grote, industriële badkamer en alles er tussenin. Dankzij de vele mogelijkheden bieden onze maatwerk stalen douchedeuren en douchewanden gegarandeerd voor iedereen een mooie oplossing!

Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Dordrecht, waar u verschillende stalen douchewanden en -deuren kunt bekijken. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw nieuwe, stalen douchewand. Omdat alle douchewanden met de hand gemaakt worden, kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen. Daarnaast denken we graag met u mee over de indeling, kleuren en soorten glas voor uw nieuwe, stalen douchewand.

Vragen?
Jarno staat voor je
klaar om ze te
beantwoorden!

In 6 weken geleverd

Mede door eigen productie kunnen wij op dit moment een leveringssnelheid van 6 weken garanderen.

100% maatwerk

Al onze producten worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Dordrecht. Unieke deuren dus!

Stel zelf samen

Stel gemakkelijk en snel een eigen deur samen. Ga daarvoor naar de deur van je keuze en vul jouw wensen in.

In 6 weken geleverd

Mede door eigen productie kunnen wij u op dit moment een leveringssnelheid van 6 weken garanderen.

100% maatwerk

Al onze producten worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Dordrecht. Unieke deuren dus!

Stel zelf samen

Stel gemakkelijk en snel uw eigen deur samen. Ga daarvoor naar de deur van uw keuze en vul uw wensen in.