Oktober woonmaand 2023

De herfst is aangebroken en met de oktober woonmaand in volle gang, openen wij, Binnendeurvanstaal.com, onze deuren voor een spectaculaire maand vol verrassingen en speciale aanbiedingen!

Duik in de wereld van op maat gemaakte stalen binnendeuren en ontdek de perfecte fusie van duurzaamheid, elegantie en tijdloos design die elke ruimte omtovert tot een statement van persoonlijke stijl. Kom bij ons langs tijdens onze twee exclusieve open dagen deze maand (op zaterdag 7 en 28 oktober) en maak kans om een gratis stalen deur te winnen, op maat gemaakt en geïnstalleerd door onze toegewijde specialisten!

Dubbele zwarte stalen taatsdeur model 'Naarden'
stalen deuren krimpenerwaard

Wat is oktober woonmaand?

Oktober Woonmaand is een maand waarin de knusse herfstdagen en het veranderende interieur centraal staan. Het markeert een bijzondere tijd voor huiseigenaren, interieurdesigners en decoratieliefhebbers door heel Nederland. Gedurende deze maand staan inspiratie voor wonen, innovatieve ontwerpoplossingen en het verwelkomen van het najaar binnen onze leefruimtes in de spotlight.

Het is de perfecte gelegenheid om de laatste trends, nieuwste ontwerpideeën en speciale aanbiedingen in de wereld van woninginrichting en -decoratie te verkennen. Bedrijven en retailers in de woonbranche pakken uit met boeiende workshops, exclusieve aanbiedingen en inspirerende events, allemaal met het doel om jou te helpen je woning om te toveren tot een warm en uitnodigend thuis. Voor diegenen die dromen van een interieurvernieuwing, of het nu een subtiele herdecoratie is of een grootschalige renovatie, biedt de Oktober Woonmaand een rijke bron van inspiratie en speciale mogelijkheden om elk huis om te vormen tot een sfeervol, comfortabel en persoonlijk domein.

Tijdens oktober woonmaand doen vele winkels mee met spectaculaire acties, waaronder wij!

oktober woonmaand

Acties en kortingen bij Binnendeurvanstaal.com

Tijdens oktober woonmaand 2023 doen natuurlijk ook wij mee met te gekke acties! Zo geven we het volgende allemaal weg:

  • Kom naar onze open dagen en ontvang bij iedere stalen deur die je dan besteld gratis stalen trapleuningen cadeau.
  • We hebben een rad tijdens onze open dagen waaraan je kunt draaien en waarmee je een gratis stalen deur – volledig op maat – kunt winnen!

Naast dit geven we op diverse andere artikelen hoge kortingen weg. Zien we je daar?

Informatie open dagen tijdens oktober woonmaand

De open dagen zijn op zaterdag 7 en 28 oktober oktober. Je kunt dan langs komen van 10:00 tot 16:00 in onze showroom aan de Zirkoon 238 in Dordrecht.

Tijdens de open dagen van oktober woonmaand shop je naast stalen deuren ook allerlei andere luxe huis- en tuinartikelen met hoge kortingen. Benieuwd wat allemaal?