Oktober woonmaand 2024

“Oktober woonmaand 2023” was een daverend succes! Afgelopen jaar hielden we twee exclusieve open dagen, waarbij bezoekers o.a. de kans hadden om een gratis stalen deur te winnen. Daarnaast hadden we diverse andere mooie prijzen en hoge kortingen. Benieuwd wat we dit jaar gaan doen?

Dubbele zwarte stalen taatsdeur model 'Naarden'
stalen deuren krimpenerwaard

Wat is oktober woonmaand?

Oktober Woonmaand is een maand waarin de knusse herfstdagen en het veranderende interieur centraal staan. Het markeert een bijzondere tijd voor huiseigenaren, interieurdesigners en decoratieliefhebbers door heel Nederland. Gedurende deze maand staan inspiratie voor wonen, innovatieve ontwerpoplossingen en het verwelkomen van het najaar binnen onze leefruimtes in de spotlight.

Het is de perfecte gelegenheid om de laatste trends, nieuwste ontwerpideeën en speciale aanbiedingen in de wereld van woninginrichting en -decoratie te verkennen. Bedrijven en retailers in de woonbranche pakken uit met boeiende workshops, exclusieve aanbiedingen en inspirerende events, allemaal met het doel om jou te helpen je woning om te toveren tot een warm en uitnodigend thuis. Voor diegenen die dromen van een interieurvernieuwing, of het nu een subtiele herdecoratie is of een grootschalige renovatie, biedt de Oktober Woonmaand een rijke bron van inspiratie en speciale mogelijkheden om elk huis om te vormen tot een sfeervol, comfortabel en persoonlijk domein.

Tijdens oktober woonmaand doen vele winkels mee met spectaculaire acties, waaronder wij!

oktober woonmaand

Acties en kortingen bij Binnendeurvanstaal.com

Tijdens oktober woonmaand 2023 hadden we verschillende te gekke acties! Zo gaven we het volgende allemaal weg:

  • Bij iedere stalen deur die tijdens onze open dagen werd besteld kregen klanten gratis stalen trapleuningen cadeau.
  • We hadden een rad tijdens onze open dagen waaraan gedraaid kon worden en waarbij klanten een gratis stalen deur – volledig op maat – konden winnen!

Informatie open dagen tijdens oktober woonmaand

Nog even geduld. We delen later in 2024 welke toffe acties er dit jaar allemaal op de planning staan.