Plaatsen we stalen deuren bij jou in de buurt?

Ben je op zoek naar een specialist voor het plaatsen en inmeten van stalen deuren in de regio Dordrecht en Rotterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een professionele service voor het op maat maken, leveren en installeren van stalen deuren, perfect afgestemd op jouw wensen en de specificaties van jouw woning of bedrijfspand. Benieuw of we ook bij jou in de buurt vaker langskomen?

stalen deuren capelle a/d ijssel
stalen deuren krimpenerwaard

Waar regelmatig stalen deuren komen plaatsen

Met een mooie showroom en eigen werkplaats in Dordrecht, zie je onze bussen waarschijnlijk regelmatig bij jou in de buurt rijden als je hier woont. Hoewel we op veel plaatsen in Nederland inmeten en plaatsen, zijn dit de regio’s waar we het vaakst zijn:

Natuurlijk rijden we in veel meer regio’s in Nederland en België rond. Benieuwd of we ook stalen deuren bij jou kunnen komen plaatsen? Neem gerust contact met ons op!

Onze service

Wil je door ons stalen deuren laten plaatsen? Wij doen graag het volgende voor je.

  1. Inmeten: We beginnen met een nauwkeurige opmeting van de ruimte waar jouw nieuwe stalen deuren komen. Dit zorgt ervoor dat de deuren perfect passen.
  2. Advies op maat: We bieden je persoonlijk advies over de stijl, het ontwerp en de afwerking van de deuren, zodat deze naadloos aansluiten bij jouw interieur. Benieuwd hoe jouw stalen deuren eruit komen te zien en welke kleur het beste bij jullie interieur past? Kom gerust even langs in onze showroom in Dordrecht. Vergeet geen afspraak te maken, dan weten we zeker dat we alle tijd voor je vrij hebben!
  3. Vakkundige plaatsing: Onze ervaren monteurs zorgen voor een professionele installatie van de deuren, met aandacht voor detail en afwerking.
  4. Nazorg: Ook na de installatie staan we voor je klaar voor eventuele vragen of aanvullende diensten.