Open dagen 2023

Bezoek onze open dagen op 7 of 28 oktober 2023 in Dordrecht! Op deze dagen ontvang je leuke kortingen, kun je meedoen aan één van onze winacties en onze najaarscollectie bekijken. Daarnaast zorgen wij voor drinks & bites en hebben we ook voor de kinderen wat leuks! Je leest hieronder meer over onze open dagen, de aanbiedingen, winacties en voorwaarden.

open dagen 2023
goodiebag

Winactie en kortingen!

Draai jij tijdens onze open dagen op zaterdag 7 en 28 oktober aan het rad? Dan maak jij kans om een gratis stalen deur te winnen! Naast deze toffe winactie, maak je ook kans op leuke kortingen en ontvang je gratis trapleuningen bij aankoop van een stalen deur.

Gratis trapleuningen

Je ontvangt bij de aankoop van stalen deuren, de trapleuningen er gratis bij! Zo kun je dus ook de rest van je interieur aanpassen aan je stalen deuren. Deze actie geldt alleen op onze open dagen op zaterdag 7 en 28 oktober 2023.

Goodiebag

Bezoek jij onze open dagen op zaterdag 7 en 28 oktober 2023? Dan ontvang jij een gratis goodiebag met daarin leuke goodies! Wees er snel bij, want op is op!

Meld je aan en ontvang een cadeau!

Kom jij een bezoek brengen aan onze open dagen? Meld je dan aan! Stuur een mailtje naar info@binnendeurvanstaal.com met jouw gegevens en welke datum je aanwezig bent bij de open dagen. De eerste 20 aanmeldingen ontvangen een gratis bio-ethanol tafelhaard t.w.v. €79,95! Tijdens de open dag kun je bij één van onze collega’s aangeven dat je je hebt aangemeld voor deze actie. Wij zullen het cadeau dan op locatie aan je overhandigen.

Drinks & bites

Naast al de leuke winacties en hoge kortingen, verzorgen wij ook drinks&bites. Zulke feestelijke dagen moeten natuurlijk gevierd worden met champagne! En bij een feestje hoort cake! Tijdens onze open dagen zal How ‘bout cake! de bites verzorgen, namelijk overheerlijke cupcakes! Als dat geen smullen wordt! Geniet in de middag van een lekker patatje of stukje vlees van de barbecue!

Het event

Onze open dagen vinden plaats aan de Zirkoon 238, Dordrecht op zaterdag 7 en 28 oktober 2023 van 10:00-16:00 uur. Tijdens de open dagen kun je, naast onze stalen deuren, ook andere producten aanschaffen zoals vuurtafels en inbouwbranders. Deze kunnen contant of met pin afgerekend worden. Producten die je hebt aangeschaft kunnen direct meegenomen worden. Heb je geen ruimte om de producten zelf mee te nemen? Dan kunnen we deze ook naar je verzenden. Deze zullen dan in de week na de open dagen bij je afgeleverd worden. Hier zullen wel verzendkosten voor gerekend worden.