Wc deuren van staal

Een wc deur van staal? Kan dat? Natuurlijk! Door de keuze van het juiste glas kun je ook het kleine kamertje voorzien van privacy én sfeer.

Op dit moment zijn verschillende soorten glas erg populair. Denk dan aan rookglas, helder glas of Canale glas. Deze soorten glas kunnen op veel plekken in je huis verwerkt worden. In je deuren, als traptreden, balustrades enzovoorts. Voor ruimtes in huis zoals wc deuren of badkamerdeuren wil je natuurlijk geen helder gras gebruiken. Privacy is dan wel belangrijk. Op deze pagina vertellen we je meer over de mogelijkheden voor wc deuren en de combinatie ervan met staal.

wc deuren van staal

wc deuren van staal

Wc deuren van staal

Klanten kiezen vaak stalen deuren voor verschillende ruimtes in huis. De woonkamer is favoriet, maar ook stalen deuren in ruimtes als de slaapkamer en de kledingkamer zijn geliefd. Ben jij gek op stalen deuren en zou je deze ook willen toepassen in je wc of badkamer? Luck you! Onze stalen deuren zijn voor elke ruimte geschikt.

Een wc-ruimte is een plek waar privacy essentieel is. Met een stalen deur voorzien van getint glas of rookglas hoef je echter niet in te leveren op privacy. Het subtiele getinte glas biedt een prachtig visueel effect, waardoor je geniet van de benodigde afscherming terwijl het interieur toch een open en ruimtelijk gevoel behoudt.

Rookglas of getint glas

Rookglas, ook wel getint glas genoemd, is er in verschillende kleuren en variaties. Voor elke situatie in huis is er een geschikt soort glas. Rookglas is prachtig in combinatie met een stalen deur en wordt daarom ook vaak gekozen. Als je gaat voor de luxe uitstraling die staal en rookglas samen uitdragen, dan is de lichtste variant van het rookglas een prima keuze.

Als je stalen deuren wilt gebruiken als wc deuren of badkamerdeuren, kun je het beste voor een minder doorzichtige variant kiezen. Een goede optie is dan melkglas of zwart glas. Melkglas is een glasplaat die is ‘geschuurd’. Dit geeft een mat effect op het glas en zorgt ervoor dat er niet door heen gekeken kan worden. Zwart glas is, zoals de naam al zegt, donker gekleurd glas. Hoe donkerder het glas, hoe minder je er door heen kunt kijken. Voor wc deuren of badkamerdeuren zijn melkglas of zwart glas dus de beste keuze.

De voordelen van wc deuren van staal

Naast dat stalen deuren prachtig staan in je interieur en als wc deur, heeft het natuurlijk ook nog voordelen:

  1. Een wc-ruimte is een plek waar privacy essentieel is. Met een stalen deur voorzien van getint glas hoef je echter niet in te leveren op privacy. Het subtiele getinte glas biedt een prachtig visueel effect, waardoor je geniet van de benodigde afscherming terwijl het interieur toch een open en ruimtelijk gevoel behoudt.
  2. De combinatie van staal en getint glas creëert een hedendaagse en elegante uitstraling die moeiteloos in elk interieur past. Of je nu een modern, industrieel, of minimalistisch interieur hebt, stalen wc deuren voegen een vleugje klasse toe en zijn een ware blikvanger.
  3. Deze stalen wc-deur met getint glas zorgt ervoor dat natuurlijk licht de aangrenzende ruimtes kan blijven verlichten. Het getinte glas filtert het licht subtiel, waardoor een zachte en rustgevende ambiance ontstaat in de wc-ruimte en de aangrenzende kamers.
  4. Stalen deuren zijn van nature stevig en duurzaam. De combinatie van het sterke stalen frame en het getinte veiligheidsglas maakt deze wc deuren bestand tegen dagelijks gebruik en slijtage, waardoor je jarenlang plezier hebt van je investering.
  5. Elke interieurruimte is uniek, en met een stalen deur met getint glas kun je profiteren van maatwerk opties. Pas het ontwerp aan naar je eigen smaak, kies uit verschillende tinten voor het glas en selecteer het gewenste stalen frame om wc deuren te creëren die perfect passen bij jouw interieurwensen.
  6. Onze stalen wc deuren vergen weinig onderhoud. Regelmatig schoonmaken met een zachte doek en glasreiniger houdt de deuren in topconditie. Hierdoor wordt de levensduur ook langer en kun je dus jarenlang genieten van jouw stalen wc deuren.

Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn m.b.t. stalen wc deuren? Twijfel dan niet en neem telefonisch contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Onze experts staan voor je klaar om jou te helpen en adviseren bij het maken van de goede keuze.