Stalen deur ontwerpen

In onze collectie vind je verschillende modellen stalen deuren. Een aantal voorbeelden zijn de modellen ‘Alblasserdam’, ‘Blaricum’, ‘Den Helder’ en ‘Rotterdam’. Elk van deze modellen heeft zijn eigen unieke design. Heb jij een ontwerp in gedachte en staat deze niet op onze website? Ook dat is geen probleem. Op deze pagina vertellen we je alles over een stalen deur ontwerpen en de mogelijkheden.

stalen deur ontwerpen
stalen deur ontwerpen

Eigen productie

In ons eigen magazijn in Dordrecht worden de stalen deuren gemaakt. Doordat wij dit in eigen hand hebben, zijn maatwerk en aanpassingen dus mogelijk.

Nadat we de stalen deur hebben gemaakt, wordt deze afgeleverd bij onze poedercoater. De stalen deur wordt voorzien van een poedercoating in een kleur naar wens. Als deze weer terug is in ons magazijn, worden de glaspanelen geplaatst in de deur. Nu is de stalen deur klaar voor levering!

Je eigen stalen deur ontwerpen

Heb je zelf een uniek design in gedachte? Eentje die helemaal past bij de rest van je woning en inrichting? Dan kun je deze door ons laten produceren!

Bij ons kun je namelijk zelf een stalen deur ontwerpen. Laat het ons weten en onze experts zullen het ontwerp voor je uittekenen. Hierdoor heb jij een goed beeld van hoe de stalen deur eruit komt te zien. Je kunt het design wat je in gedachte hebt per mail bij ons aanleveren.

Naast dat je het design kunt aanpassen, zijn er ook nog veel andere mogelijkheden:

  1. RAL-kleur: Kies de gewenste kleur voor jouw stalen deur. De meest populaire RAL-kleur op dit moment is 9005 (gitzwart). Maar ben je op zoek naar een kleur die aansluit bij je interieur? Dan kun je ook kiezen uit één van de 2000 andere RAL-kleuren.
  2. Getint glas: Zoek je een stalen deur voor bij je toilet of badkamer? Dan kun je kiezen voor getint glas. Getint glas is er in verschillende kleuren en variaties. Om privacy te creëren, kun je bijvoorbeeld kiezen voor mat glas of melkglas. Vind je vooral de combinatie van getint glas en staal mooi? Dan kun je gewoon kiezen voor licht getint glas waar je doorheen kunt kijken.
  3. Handgrepen: Handgrepen zijn er in verschillende soorten, vormen en maten. Op onze website vind je vierkante, ronde en platte varianten. Op zoek naar een specifiek soort handgreep? Voeg dan bij het aanvragen van de offerte een foto of tekening toe.

Bestaand model stalen deur aanpassen

Zie je een stalen deur naar wens op onze website, maar wil je de ruimte tussen de glaspanelen aanpassen? Of een ander type handvat? Ook dit is mogelijk! Zo kun je alsnog je eigen stalen deur ontwerpen.

Als je een offerte aanvraagt via onze website, kun je ook bestanden, foto’s of opmerkingen toevoegen. Als je zo volledig mogelijke informatie geeft, kunnen wij ook een zo volledig mogelijke offerte toesturen. Dan kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Prijs stalen deur ontwerpen

Zoals je misschien wel weet, zitten er aan maatwerk producten altijd extra kosten. Dit komt doordat er bij maatwerk aanpassingen gedaan moeten worden, die meestal meer tijd en geld kosten.

De prijs voor een maatwerk stalen deur, kan nooit van tevoren aangegeven worden. Als je een design in gedachten heb voor het ontwerp van een stalen deur, laat het ons weten! Zo kunnen wij ermee aan de slag en je een correcte prijs toesturen voor de maatwerk stalen deur.

Kom langs in onze showroom

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden met betrekking tot het ontwerpen van een stalen deur? Neem dan contact met ons of kom langs in onze showroom! Onze stalen deuren experts staan voor je klaar om jou te adviseren en te helpen bij het maken van de goede keuze.