Stalen deur in bestaand kozijn laten plaatsen?

Een stalen deur in een bestaand kozijn laten plaatsen is niet alleen een functionele keuze, het zorgt er ook voor dat je woning zijn karakteristieke uitstraling behoudt. Vooral wanneer je de nieuwe stalen deur combineert met een houten, stomp kozijn ontstaat er een mooie samensmelting van een moderne deur en een karakteristieke omlijsting. Hieronder vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden van het plaatsen van een taatsdeur of stalen deur in een bestaand kozijn.

stalen deur in bestaand kozijn 1
stalen deur in bestaand kozijn 2

Het plaatsen van een stalen deur in een houten, stomp kozijn geeft je woning niet alleen een industrieel tintje, maar het zorgt ook dat het koudere staal wordt gecombineerd met de natuurlijke warmte van hout. De combinatie van materialen zorgt er niet alleen voor dat je interieur meer karakter krijgt, maar geeft het ook een tijdloze uitstraling!

Kan een stalen deur in een bestaand kozijn worden geplaatst?

Ja, een stalen deur kan in een bestaand kozijn worden geplaatst. Echter, er zitten wel een paar voorwaarden aan.

Onze stalen binnendeuren kunnen alleen geplaatst worden in een houten stomp kozijn. Onze stalen deuren zijn namelijk ook stompe deuren. Heb je een aluminium kozijn of een opdek kozijn? Dan is het helaas niet mogelijk om daar onze stalen deuren in te laten plaatsen.

100% op maat voor jou gemaakt

Alle stalen deuren van Binnendeurvanstaal.com worden in onze eigen werkplaats in Dordrecht gemaakt. Doordat wij alles van A tot Z zelf maken, zijn er ook talloze mogelijkheden omtrent maatwerk. Hierdoor is het mogelijk om een stalen deur in een bestaand kozijn te plaatsen.

Wij komen dan ook graag bij jou langs om het kozijn precies in te meten, zodat we zeker weten dat de nieuwe deur in jouw woning past. Dit resulteert niet alleen in een perfect passende stalen deur, maar garandeert ook een naadloze integratie.

Ontwerp zelf een deur voor in je kozijn

Zoals gezegd maken wij alle stalen deuren zelf. Hierdoor zijn ook de mogelijkheden omtrent het design eindeloos. We hebben natuurlijk in onze collectie een groot aantal designs, maar het is ook mogelijk om zelf een design aan te leveren. Ook wanneer een stalen deur in een bestaand kozijn wordt geplaatst.

Of je nu een modern, industrieel of klassiek interieur hebt, stalen deuren passen zich moeiteloos aan verschillende ontwerpstijlen aan. De veelzijdigheid van dit ontwerp geeft je de vrijheid om je persoonlijke stijl en smaak te uiten, wat resulteert in een uniek en op maat gemaakt interieur.

Hoe duur is het installeren van een stalen deur in een bestaand kozijn?

Het installeren van stalen deuren in bestaande kozijnen, vooral in combinatie met hout, vraagt om vakmanschap dat precisie vereist. Het proces omvat het zorgvuldig meten, maken en installeren van de stalen deur om ervoor te zorgen dat deze perfect in het kozijn past.

De exacte kosten hangen af van het werk en het design/de grootte van de stalen deur. Benieuwd wat het bij jou thuis zou kosten? Kies je stalen deur uit en vraag een offerte aan. We verwelkomen je natuurlijk ook graag in onze showroom.