Dubbele taatsdeuren

Een dubbele taatsdeur is een innovatieve oplossing voor grotere openingen in huis. Deze deuren zijn gemaakt van twee deuren die tegen elkaar aan scharnieren, waardoor er een grotere opening ontstaat. Dubbele stalen taatsdeuren zijn duurzaam, onderhoudsarm een stijlvolle toevoeging voor ieder interieur. Een dubbele taatsdeur is geschikt voor elke stijl en budget. Bekijk onze selectie van dubbele taatsdeuren op onze product pagina en ontdek hoe een unieke dubbele taatsdeur jouw huis kan veranderen! 

stalen deur

dubbele taatsdeur

Waarom kiezen voor een dubbele taatsdeur?

Een dubbele taatsdeur is een innovatieve oplossing voor het creëren van grotere openingen in huis. Deze deuren bestaan uit twee deuren die tegen elkaar aan scharnieren en zo een grotere opening vormen. Een van de grootste voordelen van een dubbele taatsdeur is de extra veiligheid die het biedt. De deuren zijn ontworpen om tegen inbraak te beschermen, doordat het moeilijker is om een van de deuren te forceren. Bovendien, deze deuren bieden een betere isolatie dan reguliere deuren, waardoor ze warmte- of geluidsoverdracht minimaliseren.

Verschillende opties 

Dubbele taatsdeuren zijn ook perfect voor grotere ruimtes die gedeeld worden tussen binnen en buiten, zoals een veranda of serre. Het kan namelijk grote openingen creëren voor een open verbinding tussen binnen en buiten, zonder dat er veel ruimte verloren gaat. Hierdoor kan de ruimte optimaal benut worden en kan de natuurlijke lichtinval toenemen.

Daarnaast zijn dubbele taatsdeuren verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder hout en staal. Dubbele stalen taatsdeuren zijn speciaal ontworpen voor buitengebruik en zijn onderhoudsarm, duurzam en resistent tegen weersinvloeden. Bovendien, deze deuren zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en afwerkingen die aansluiten bij de stijl van je huis.

Een dubbele stalen taatsdeur zwart

Dubbele stalen deuren in zwart zijn een uniek en exclusief element voor jouw huis of op kantoor. Stalen deuren zijn al een populaire keuze voor wie op zoek is naar een exclusieve uitstraling, maar dubbele stalen taatsdeuren met glas zijn nog indrukwekkender.

De taatsdeur is al uniek omdat de scharnieren in het frame van de deur zijn verwerkt. Hierdoor kan de stalen deur naar binnen en naar buiten openen, wat een geweldige visuele illusie creëert van een stalen deur die in de deurpost zweeft. Dit is niet alleen supergaaf, maar ook zeer functioneel. Het glaswerk in de dubbele taatsdeuren zorgt voor een open uitstraling in elke ruimte.

Voordelen 

Twijfel je nog over een dubbele taatsdeur? Hieronder zie je alle voordelen nog even op een rij:

  1. Een stijlvolle toevoeging aan je interieur: een dubbele taatsdeur is een opvallende toevoeging aan een modern interieur en zal zeker de aandacht trekken.
  2. Laat veel licht binnen: een glazen taatsdeur is een geweldige manier om natuurlijk licht binnen te laten komen, ook in gesloten positie. Al helemaal wanneer de aangrenzende ruimtes voorzien zijn van veel ramen.
  3. Optimaal gebruikersgemak: taatsdeuren zijn eenvoudig te openen en sluiten, zelfs met volle handen aanzien je de handgreep niet vast hoeft te houden. Ideaal voor woning en kantoor.
  4. Altijd in gewenste looprichting: taatsdeuren openen zich om een verticale as zonder kozijn, waardoor ze naar beiden richtingen geopend kunnen worden, zowel naar binnen als naar buiten.
  5. Mogelijk bij vloerverwarming.
  6. Geluidloos.

Is een dubbele taatsdeur geschikt voor mij?

Als je op zoek bent naar een unieke en exclusieve toevoeging aan je huis of kantoor, dan is een dubbele taatsdeur misschien wel wat voor jou. Deze stalen taatsdeur is een prachtig ontwerp waar de scharnieren in het frame van de deur zijn verwerkt, de deur kan naar binnen en naar buiten openen. Hierdoor ontstaat er een geweldige visuele illusie van een deur die in de deurpost zweeft, en is het niet alleen mooi om naar te kijken maar ook zeer functioneel.

Een dubbele taatsdeur is ideaal voor ruimtes waar het drukker is, zoals een inkomhal of een kantoorruimte. De deur kan openen naar beide zijden, waardoor er een grotere doorgang ontstaat. Dit maakt het gemakkelijker voor mensen om de ruimte in en uit te gaan, zonder dat ze hoeven te draaien.

Binnendeurvanstaal.com biedt verschillende designs en afwerking voor jouw dubbele taatsdeur. Onze stalen taatsdeuren zijn vervaardigd met vakmanschap en perfectie. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de deuren op de juiste hoogte worden bevestigd waar jij wilt, denk aan de vloer en het plafond. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat jouw deur jarenlang soepel zal openen en sluiten.

Een dubbele taatsdeur kopen?

Heb je jouw oog laten vallen op een dubbele taatsdeur in ons assortiment? Het is altijd fijn om de verschillende designs deuren ook nog in het echt te bekijken, voordat je deze aankoop doet. Daarom hebben wij verschillende modellen van onze deuren voor jou beschikbaar in onze showroom, zodat je ook fysiek de sfeer en de luxe van de dubbele taatsdeuren deuren kunt bekijken. Onze medewerkers adviseren je graag bij de keuze voor een deur en vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden en aandachtspunten.

Daarnaast vind je op de website ook een ruime impressie van de verschillende opties in allerlei woningen, van klassiek tot modern en van industrieel tot landelijk interieur. Dankzij de vele mogelijkheden bieden onze maatwerk stalen binnendeuren gegarandeerd voor iedereen een mooie oplossing! Maak een afspraak om te kijken in onze showroom!

Verder hoef je je geen zorgen te maken over het monteren. Onze specialisten helpen graag met de montage van de deuren. Heb je geen standaard maten of weet je niet wat hoe je de afmetingen kan meten? Neem contact met ons op!