Stalen tussendeur voor in je woonkamer

Stalen tussendeuren voor in je woonkamer zijn tegenwoordig erg populair. Dit komt o.a. door de moderne en industriële uitstraling van de stalen tussendeuren. Stalen tussendeuren voegen een stijlvol element toe aan je interieur en dienen echt als statement in je woonkamer. De keuze is reuze bij het kiezen van een stalen tussendeur voor in je woonkamer. Daarom geven wij je op deze pagina meer informatie en tips zodat jij de beste keuze maakt.

stalen tussendeur voor in je woonkamer
stalen tussendeur voor in je woonkamer

Scharnierdeur, taatsdeur of schuifdeur?

In ons assortiment vind je 3 verschillende types voor stalen tussendeuren: scharnierdeuren, taatsdeuren en schuifdeuren.

  1. Scharnierdeuren: Dit zijn onze meest verkochte stalen tussendeuren voor in je woonkamer. De scharnierdeuren worden inclusief stalen kozijn geleverd. Zo is het plaatje helemaal compleet! Wil je liever je eigen houten kozijn behouden? Dit is mogelijk bij een stomp kozijn. Onze stalen tussendeuren voor in de woonkamer zijn namelijk ook stomp.
  2. Taatsdeuren: Stalen taatsdeuren draaien om een verticale as, waardoor deze in beide richtingen kunnen openen. Omdat de stalen tussendeur voor in je woonkamer vrij kan draaien zonder scharnier, geeft dit een ruimtelijk gevoel. Bij stalen taatsdeuren is er geen kozijn nodig. Hierdoor zal er wel altijd wat ruimte zichtbaar zijn tussen de stalen tussendeur en de muur/het plafond. Stalen taatsdeuren zullen dus ook minder geluid isoleren dan een scharnierdeur.
  3. Schuifdeuren: stalen schuifdeuren zijn verrassend sfeervol en geven je woonkamer naast licht en ruimte ook uitstraling en klasse. De stalen schuifdeur wordt begeleid door een rails waardoor je de stalen tussendeur gemakkelijk naar links en rechts kunt schuiven. Montage in de vloer of het plafond is dus niet nodig.

Voordelen stalen tussendeur voor in je woonkamer

Naast dat een stalen tussendeur voor in je woonkamer er geweldig uitziet, heeft deze natuurlijk ook voordelen in vergelijking met tussendeuren in je woonkamer die van andere materialen gemaakt zijn.

  1. Doordat de tussendeuren voor in je woonkamer zijn gemaakt van staal, hebben ze een lange levensduur en stevige constructie. Een stalen tussendeur gaat dus jarenlang mee en is bestand tegen corrosie, slijtage en dagelijks gebruik.
  2. Stalen deuren voor in je woonkamer zijn makkelijk in onderhoud. Regelmatig afstoffen en schoonmaken met een mild reinigingsmiddel is doorgaans al voldoende. Stalen tussendeuren hebben geen speciale behandelingen of verfbeurten nodig in tegenstelling tot bijvoorbeeld houten deuren.
  3. Stalen tussendeuren kunnen helpen bij het verminderen van geluidsoverdracht. Dit komt door de combinatie van staal en veiligheidsglas. Een stalen tussendeur kan dus bijdragen aan een betere geluidsisolatie in huis.
  4. Stalen tussendeuren voor in je woonkamer hebben een moderne en eigentijdste uitstraling. Hierdoor kan een stalen tussendeur een stijlvolle toevoeging zijn aan veel verschillende interieur stijlen.

Maatwerk stalen tussendeur

Er zijn veel verschillende soorten interieur stijlen, maar onze stalen tussendeuren passen altijd! Hoe dit komt? Onze stalen tussendeuren voor in je woonkamer worden in eigen productie gemaakt en hierdoor zijn er dus veel opties mogelijk qua maatwerk.

Denk je er aan om de kleur van je stalen tussendeur aan te passen aan je interieur? Geen probleem. Je kunt bij ons uit meer dan 2000 RAL kleuren kiezen. Heb je een bepaald design stalen tussendeur in gedachten? Onze experts kunnen een tekening voor je maken, zodat je een goed beeld krijgt van de stalen tussendeur en kunt zien of deze goed in jouw interieur past. Ben je op zoek naar een stalen tussendeur voor in het toilet of de badkamer? Kies dan voor getint glas!

De mogelijkheden zijn oneindig. Daardoor is er altijd een passende stalen tussendeur voor in je woonkamer.

Onze stalen tussendeuren wordt kosteloos ingemeten en gemonteerd. Breng een bezoek aan onze showroom en stel jouw perfecte stalen tussendeur voor in je woonkamer samen, dan doen wij de rest!